Tävling

Tävling 2016

På Grönlund GK gillar vi att utmana oss själva och varandra. Våra tävlingar är öppna för gäster om inte annat anges. Välkommen!

Vi inleder tävlingssäsongen med Vårbollen den 1 maj och avslutar den med Höstbollen den 1 oktober.

Grönlunds tävlingsvecka pågår mellan 13-17 juli med tävlingar för alla typer av golfare.

Däremellan har vi rullande dam- herr- och seniorgolf.

Vi är även i år med i Tävlingsutbyte - Uppland. Ett stort antal tävlingar ingår även 2016 och deltagande klubbars medlemmar spelar utan att betala tävlingsgreenfee (se Upplands Golfförbunds egna hemsida för mer information).

Klubben söker en eller flera som vill ansvara för tävlingen Treklubban (spelas med max tre klubbor). Ni får möjlighet att forma tävlingen efter egna idéer och när den ska spelas.

Har du en idé kring en tävling, en sponsor eller vill hjälpa till som som funktionär så hör av dig till klubben.

Gå till: TÄVLINGSKALENDER

Uppdaterad: 17 JAN 2017 10:25