Klubben

Grönlund Golfklubb är en av klubbarna i GKplus och har ambitionen att vara en vänlig familjeklubb. Organisationsformen är ideell förening. Vi är för tillfället 800 medlemmar varav 80 är juniorer. Många medlemmar är duktiga men ännu fler får betraktas som goda medelgolfare. Årligen tillkommer entusiastiska nybörjare. Medlemmarna kommer från närområdet Almunge, Länna och Uppsala med omnejd samt från alla delar av Stor-Stockholm.

Våra visioner och mål med klubben är i korthet att erbjuda medlemmarna goda möjligheter att utöva golfspel på Grönlund, samt att skapa förutsättningar för ett bra socialt umgänge så att medlemmarnas behov av rekreation, motion och utveckling (i ordets allra vidaste bemärkelse) tillgodoses.

Grönlund Golfklubb bildades i slutet på 80-talet och valdes in i SGF 1989.

Receptionen och shopen, som numera är en välsorterad Golfstorebutik, ligger i en ombyggd röd ladugård. De ligger tillsammans med restaurangen i direkt anslutning till vår driving range och ett övningsområde för pitch-, chip- och bunkerslag.

Vi har en simulator för inomhusspel under vintertid.

Klubben erbjuder även konferensmöjligheter för upp till 50 personer samt övernattningsstugor för totalt 8 personer. I anslutning till klubbhusområdet finns omklädningsrum med dusch och WC.

Uppdaterad: 2017-03-09 12:19