Spelrätter

Grönlund Golfklubb är en spelrättsklubb.

En spelrätt är ett bevis på fullgjord kapitalinsats i föreningen. En spelrätt kan under en tidsbestämd period lånas/hyras ut. Spelrättsinnehavarna har behörighet att spela fritt inom GKplus.

Att sälja spelrätten

När du har en köpare till din spelrätt så ska du signera spelrättsbevisets baksida och skriva "överlåtes härmed till (namn)". Köparen ger dig betalning och du ger köparen spelrättsbeviset.

Därefter ska köparen skicka in spelrättsbeviset till klubben (kansliet) som då ställer ut ett nytt bevis i köparens namn och ser till att spelrätten avregistreras från säljare och påförs köparen. För detta tar klubben ut en administrativ avgift på 450 kr.

Du har även möjlighet att gratis efterskänka spelrätten till klubben. Skicka oss ett mail ifall du önskar detta.

Uppdaterad: 2017-03-14 15:19