Välkommen att bli medlem hos oss på Grönlund!

Här nedan har du tre starka skäl till varför just du ska bli medlem hos oss på Grönlund:

* Ingen spelrätt eller medlemsinsats krävs - välj den medlemskapsform som passar dina behov bäst.

* Vårt fullvärdiga medlemskap är väldigt förmånligt: GKplus ingår i vårt fullvärdiga medlemskap, vilket innebär att du som fullvärdig medlem i Grönlund kan spela fritt alla vardagar samt efter kl 13 på helger på ytterligare åtta banor - Mycket golf till ett bra pris helt enkelt!

* Vi har en av Upplands roligaste 18-hålsbanor! År efter år får vi höra från våra återkommande gäster hur fantastiskt rolig och varierad vår bana är. Dessutom är klubben både nära till stan och har en väldigt avslappnad och trevlig atmosfär!

Dessa tre skäl är bara ett axplock av det vi kan erbjuda dig. Vi har dessutom en fantastisk restaurang, en välsorterad Golfstorebutik, ett väl genomtänkt träningsområde med bl.a. grästee på rangen och både wedge- och chippinggreener, m.m.

Till vänster i menyn finner du information om våra olika medlemskapsformer - vi är övertygande om att det finns en medlemskapsform som passar just dig!

Välkommen!

Kontakta oss så hjälper vi dig gärna: This is a mailto link.

Banan

Uppdaterad: 17 AUG 2018 12:33