GKplus

GKplus - ett medlemskap, flera banor

Med start den första januari 2012 sjösätts GKplus. Det är nio golfklubbar i Södermanland. Västmanland och Uppland som stärker sitt samarbete och bildar GKplus för att ge ett mervärde för sina fullvärdiga medlemmar. Klubbarna är Burvik GK, Friiberghs GK, Grönlund GK, Hallstavik GK, Roslagens GK, Sala GK, Trosa GK, Vassunda GK och Ängsö GK.

Syftet med GKplus är att öka värdet på medlemskapet. Genom att erbjuda fullvärdiga medlemmar spel på nio banor, för hemmaklubbens årsavgift, istället för bara på en bana hoppas klubbarna kunna behålla sina nuvarande medlemmar och även attrahera nya.

Klubbarna inom GKplus känner varandra väl från tidigare samverkan, vilket skapar goda förutsättningar för framtiden.

Samarbetet innebär fritt spel på varandras banor under hela säsongen maj t o m oktober, alla vardagar och efter klockan 13:00 under helger.

”Vi har en mångårig erfarenhet av att denna typ av samarbete är mycket uppskattat av klubbarnas medlemmar. Värdet på ett medlemskap i de deltagande klubbarna ökar vilket är positivt för medlemmarna. En viktig faktor är också att klubbarna inom GKplus kan vidmakthålla och öka sin attraktionskraft på en allt tuffare golfmarknad. Samtliga banor är av hög kvalitet och ger stora möjligheter till ett variationsrikt spel,” säger Martin Nylander från Friiberghs GK.

Gemensam website: www.gkplus.se

Uppdaterad: 08 JUN 2016 06:19