Medlemsformer & avgifter

MEDLEMSAVGIFTER 2019

Avgifterna beslutades av medlemmarna på höstmötet den 21 november 2018.

Inga övriga avgifter tillkommer. OBS: Samtliga medlemskap som har en åldergräns gäller det år man fyller.

Du kan betala medlemsavgiften på Bankgiro 120-0849, Grönlund Golf i Almunge AB. Uppge ditt Golf-ID så kan vi aktivera dig.

Friskvårdsbidrag:

Från och med 2018 kan man nyttja sitt friskvårdsbidrag till spelavgiftsdelen i medlemskapet, förutsatt att din arbetsgivare godkänner detta. Samtliga seniormedlemskap består av en medlemsavgift på 750kr och resterande utgör en spelavgift. Om du behöver ett kvitto där medlemsavgift och spelavgift framgår, ber vi dig kontakta oss via This is a mailto link. Glöm inte att skriva ditt golf-id!

Medlemsformer

Senior fullvärdig 5995:- inkl. GKplusrättighet*

Senior vardagar 4095:- (fritt spel på Grönlund på vardagar)

Senior +70  4195:- (fritt spel på Grönlund, gäller från det år man fyller 70)

Ung vuxen 22-25 år 2600:- fritt spel alla dagar på Grönlund

Gäller också studenter med giltigt CSN-kort.

Förstaårsmedlem Kampanjpris 2500:-  (ord. pris 3300:-). Grönlund firar 30 år och erbjuder därmed ett särskilt pris på vårt förstaårsmedlemskap! Fritt spel alla dagar på Grönlund, endast för nya medlemmar. Nybörjarkurs ingår för nya golfare.

Andraårsmedlem 4500:-,  fritt spel alla dagar på Grönlund, uppföljningskurs ingår för de som ej kommit ner till officiellt handicap

GKplus-klippet, ett greenfeemedlemskap för 2295:-.
Du får ett klippkort med fem fria ronder. Dessa ronder kan spelas på Grönlund eller max en runda på varje av övriga GKplusbanor. Kortet är personligt och du hämtar ut det i receptionen.  För spel på övriga GKplusbanor så gäller det dygnet runt på vardagar men efter kl 13 på helgdagar.

Passiv medlem (ej spelberättigad) 450:-

*GKplusrättighet:

GKplusrättighet innebär fritt spel på varandras banor under hela säsongen maj t o m oktober, alla tider på vardagar och efter klockan 13:00 under helger. Läs mer om samarbetet på www.gkplus.se.

Juniorer  (kurs ingår för nya golfare)

Juniorer 0-12 år: 400:-      inkl GKplusrättighet
Juniorer 13-18 år: 1260:-  inkl GKplusrättighet
Juniorer 19-21 år: 1890:-  inkl GKplusrättighet

För juniorer som önskar delta i säsongens träningsaktiviteter tillkommer ett träningskort vilket pris ej är satt ännu.

Småbarnsföräldrar

Småbarnföräldrar med barn upp till 7 år kan spela på ett medlemskap men bara en förälder åt gången. Skulle man vilja spela tillsammans erläggs greenfee för den andre vid det tillfället. Gäller endast medlemsformen fritt spel alla dagar för 5995:-. Endast den ena föräldern får GKplusrättighet.

Familjemedlemskap

Maxavgiften för en familj som är registrerad på samma adress är 12.995:- (Spel alla dagar på Grönlund samt GKplus).

Nybörjare

Vi vill gärna att fler som inte har spelat golf tidigare får en möjlighet att lära sig denna härliga sport. I Förstaårmedlemskapet ingår därför nybörjarkurs för dem som behöver lära sig grunderna.

Uppdaterad: 17 AUG 2018 12:36 Skribent: Anders Eriksson