Junior

Juniorkommittén

Juniorkommittén ansvarar för:

• Juniorträningar och läger
  • Inspirera och engagera juniorer till att spela golf
  • Engagera och understödja ledare inom juniorverksamheten

Inplanerade junioraktiviteter 2019

Juniorträning:

Den 4 maj har vi uppstart för juniorträningen kl 17.00 - 18.30. Gruppträningen på lördagar är till för dig som är junior (upp till 21 år). Första två tillfällena kan du som inte är medlem prova på utan kostnad. För medlemmar är träningen gratis under hela säsongen. Vi ser gärna att vårdnadshavare är med vid första tillfället för att få ytterligare information om kommande träningar och andra aktiviteter.

Träningskort till rangen med obegränsat antal bollar kan köpas för 200kr. Notera att kortet är personligt och får endast användas av junioren som är innehavare till kortet.

Har du några frågor eller vill anmäla dig till juniorträningen kan du mejla oss på This is a mailto link eller ringa oss på 0174 206 70. Vi behöver följande uppgifter: Namn och födelsedata på dig som deltagare och mejladress till vårdnadshavare.

Sommarlovsgolfen:

Mellan 13 juni och 15 augusti har vi sommarlovsgolf här på Grönlund golfklubb på tisdagar och torsdagar mellan kl. 09.00 – 12.00. Sommarlovsgolfen är till för dig som är junior (upp till 21 år gammal) och vill komma hit och träna golf med vår tränare Mattias. Sommarlovsgolfen kostar ingenting och är öppen för alla (även icke-medlemmar). Kom och testa på golf om du inte gjort det tidigare – du kan låna klubbor av oss! På Sommarlovsgolfen har du även möjlighet att ta grönt kort, vilket innebär att du har rätt att spela på banan, förutsatt att du blir medlem.

Har du några frågor eller vill anmäla dig till Sommarlovsgolfen kan du mejla oss på This is a mailto link eller ringa oss på 0174 206 70. Vi behöver följande uppgifter: Namn och födelsedata på dig som deltagare och mejladress till vårdnadshavare.

Uppdaterad: 11 AUG 2018 16:13