Hoppa till sidans innehåll

Öppettider under midsommar

18 JUN 2019 12:56
  • Skapad: 18 JUN 2019 12:56

Öppettider under midsommar
 
Under midsommarhelgen har receptionen/shoppen stängt fredag och lördag, restaurangen har stängt fredag-söndag, men kiosken håller öppet under helgen (dock kan vissa varor ta slut).
 
Om du planerar att spela på fredagen och/eller lördagen behöver du boka tid via MinGolf precis som vanligt. Det är viktigt att du anmäler din ankomst genom att skriva in dig i greenfeeboken som ligger i greenfeekuren bredvid shoppen. Där skriver du också hur du har erlagt din greenfee (Swish, kontanter eller via MinGolf). Om greenfeeboken inte ligger i greenfeekuren när du anlänt beror det på att den som utför greenfeekontroll tagit med sig boken ut på banan.
 
Greenfee erläggs innan påbörjad rond via Swish eller MinGolf. Det går också bra att betala med kontanter via kuverten som ligger i greenfeelådan (lägg in kuvertet i skåran i väggen). I greenfeelådan finner du även scorekort.
 
OBS! Alla husbilsplatser är bokade under midsommarhelgen – det går med andra ord inte att ställa sig där utan bokning från receptionen!
 
Varmt välkommen på lite midsommargolf!
Skribent: Fredrik Lindeberg
Epost: This is a mailto link


moregolf_delbetala_250x240

Postadress:
Grönlund GK - Golf
Box 38
74010 Almunge

Kontakt:
Tel: +4617420670
Fax: +4617420670
E-post: This is a mailto link

Se all info