Resultat Väninnorna 2019

29 AUG 2019 13:02
  • Skapad: 29 AUG 2019 13:02

Väninnorna 25 år

I helgen spelades Väninnorna för 25:e året i rad här på Grönlund – vår omåttligt populära damtävling där 72 lag gör upp om segern och spelar bästboll över 18 hål. Förutsättningarna inför årets upplaga av Väninnorna var utmärkta – strålande väder och en bana i fint skick. Hela 11 lag lyckades med 40 poäng eller bättre, och det var jämt i toppen! Vinnarlaget ”Reggae Ladies” tog hem segern med fantastiska 45 poäng, och tvåan och trean, ”Fantastic Two” och ”Holmström/Börjel”, hade 43 poäng vardera, och därmed fick laghandicap avgöra placeringen! Ett stort grattis till segrarna Catharina och Barbro!

Vill även passa på att tacka alla medlemmar som hjälpt till under tävlingsdagen, och ett särskilt tack till våra sponsorer:

Malin och Lotta från Forever Living Products som sponsrat tävlingsbordet med fina priser, och bjöd på både förfriskningar och härlig axelmassage!
Rånäs slott som sponsrade med presentkort till deras ”Fredags Afternoon tea”.
Segmenta som sponsrade med fina priser till vår utlottning.

Tack alla deltagare för att ni kom och gjorde detta till en underbar tävling - vi ses igen nästa år om inte förr!

Skribent: Fredrik Lindeberg