Hoppa till sidans innehåll

GK10 Tour 2009


Finalen avgjord

Lördagen den 26 september var det så äntligen dags för GK10 Tour Grand Final på Grönlund GK. Vädret visade sig från sin bästa sida när 96 av de 106 kvalificerade finalisterna kom till start.

Finalen spelades som slaggolf i tre lika stora klasser och vid lottningen blandades klubbarna i så stor utsträckning som möjligt.

Vassunda och Norrtelje i topp

I år tog Håkan Carlsson från Vassunda GK hem segern i A-klassen, Robin Corneteg från Norrtelje GK B-klassen och Anna Fjellner, också från Norrtelje GK C-klassen. Vi gratulerar vinnarna till sina fina insatser! Fullständiga resultatlistan hittar ni på golf.se förstås.

Duktiga Grönlundare

Grönlundarna behövde inte skämmas för sig heller. Kenneth Gustavsson, Jonny Westberg och Per Grass placerade sig 2:a, 3:a och 4:a i A-klassen. Gert Gruvholt kom 5:a i B-klassen och Carina Bremler tog hem 6:e platsen i C-klassen. Bra jobbat!

Tack till sponsorer

Hög kvalitet på prisbordet kunde säkerställas genom medverkan från olika sponsorer. Vi passar på att tacka GolfWorldTravel, Rånäs Slott, Alfta Quren  och Segmenta  för deras generösa bidrag till prisbordet i form av resor, hotellweekend, chokladupplevelse och golfutrustning.

Smidigt arrangemang

Ett stort tack ska också ges till alla funktionärer som hjälpte till med förberedelser på övningsområdet, incheckning, tävlingsledning, domarinsatser och flaggvaktande. Banarbetarna fick också gott betyg för skicket på banan. Sist men inte minst tackar vi P-O Stigsson från Segmenta för sin eminenta insats som konfrencier.

Bilder

Bilder som togs under dagen hittar ni här>>.

 

 

 

 

 

 

 

Uppdaterad: 08 JUN 2016 06:19 Skribent: Lena Sundberg


moregolf_delbetala_250x240

Postadress:
Grönlund GK - Golf
Box 38
74010 Almunge

Kontakt:
Tel: +4617420670
Fax: +4617420670
E-post: This is a mailto link

Se all info