Matchspel

Junior Match Cup 2013

Junior Match Cup är en tävling där vi spelar matchspel mot varandra. De som vill vara med anmäler sig i början av säsongen. Sedan görs ett spelschema upp där man möter varandra och ska ha spelat sin match före ett visst datum. Den som vinner matchen går sedan vidare och möter nästa och den som vinner då går vidare och möter nästa och så vidare tills det bara är 4 spelare kvar. Då gör de upp i ett slutspel med semifinal och final.

Anmälan

Man kan redan nu börja anmäla sig. Sista dag för att anmälan och att ansluta sig till cup spelet är den 19 maj.

Anmälan görs via denna anmälningssida >>.

Alla matcherna i grundomgången skall vara färdigspelade senast vecka 32, sedan spelas semifinal & final lördag den 18 Augusti.

Matchschema kommer att finnas tillgänglig i Junior pärmen på klubben, där ni också för in era matchresultat direkt efter avslutad match. Schema och resultaten kommer också presenteras här på hemsidan allteftersom ni spelar klart era matcher.

Lycka till!

Plats: Grönlund GK
Tid: Görs upp mellan dom som skall spela mot varandra
Spelform: 18 hål matchspel