Hoppa till sidans innehåll

Medlemsformer & avgifter


MEDLEMSAVGIFTER 2023

Avgifterna beslutades av medlemmarna på höstmötet den 24 november 2022. 
Inga övriga avgifter tillkommer. OBS: Samtliga medlemskap som har en åldergräns gäller det år man fyller.

Du kan betala medlemsavgiften på Bankgiro 120-0849 eller Swish 123-691 94 01 Grönlund Golf i Almunge AB. Uppge ditt Golf-ID så kan vi aktivera dig.

Friskvårdsbidrag:

Från och med 2018 kan man nyttja sitt friskvårdsbidrag till spelavgiftsdelen i medlemskapet, förutsatt att din arbetsgivare godkänner detta. Samtliga seniormedlemskap består av en medlemsavgift på 750kr och resterande utgör en spelavgift. Om du behöver ett kvitto där medlemsavgift och spelavgift framgår, ber vi dig kontakta oss via This is a mailto link. Glöm inte att skriva ditt golf-id!

Greenfeerabatt för gäster till medlemmar:

Rabatt vid spel med medlem (en medlem kan ha 3 gäster i samma boll): 100kr rabatt för spel med medlem som har någon av följande medlemskapsformer: Senior fullvärdig, Senior +70, Andraårsmedlem, Senior vardagar (rabatten gäller endast vardagar för denna medlemskapsform). Går ej att kombinera med andra erbjudanden och rabatter.

Medlemsformer 

Senior fullvärdig 6395:- inkl. GKplusrättighet (ingår spel på 10 banor)*, samt rabatt på ytterligare banor via Upplandsöverenskommelsen (se nedan).

Förstaårsmedlem 3795:- (Fritt spel alla dagar på Grönlund, endast för nya medlemmar. Nybörjarkurs ingår för nya golfare. GKplus ingår ej).

Andraårsmedlem 4895:-  (Fritt spel alla dagar på Grönlund, uppföljningskurs ingår för de som ej kommit ner till officiellt handicap. GKplus ingår ej)

Senior +70  4695:- (Fritt spel på Grönlund, gäller från det år man fyller 70. GKplus ingår ej).

Senior vardagar 4595:- (Fritt spel på Grönlund på vardagar. GKplus ingår ej). 

GKplus-klippet, ett greenfeemedlemskap för 2295:-
Du får ett klippkort med fem fria ronder. Dessa ronder kan spelas på Grönlund eller max en runda på varje av övriga GKplusbanor. Kortet är personligt och du hämtar ut det i receptionen.  För spel på övriga GKplusbanor så gäller det dygnet runt på vardagar men efter kl 13 på helgdagar.

Ung vuxen 22-25 år 2995:- fritt spel alla dagar på Grönlund. GKplus ingår ej.Gäller också studenter med giltigt CSN-kort eller motsvarande.

Passiv medlem (ej spelberättigad) 450:-. Spelrätterna togs bort inför säsong 2019. Som passiv medlem fortsätter du att stödja vår förening, och som tack får du hämta ut en greenfeecheck under säsong.

 *GKplusrättighet:

GKplusrättighet innebär fritt spel på Grönlund och 10 rundor per bana på ytterligare nio banor under hela säsongen maj t o m oktober.  De 10 rundor kan spelas alla tider på vardagar och efter klockan 13:00 under helger. Läs mer om samarbetet på www.gkplus.se.

Upplandsöverenskommelsen:

I år har vi på Grönlund gått med i Upplandsöverenskommelsen, vilket innebär att fullvärdiga medlemmar får 25% rabatt på greenfee helgfri måndag – fredag på de klubbar som ingår i samarbetet. OBS! Läs mer på länken nedan för att se vilka tider på vardagar som gäller för de olika klubbarna. Kan ej kombineras med andra erbjudanden.

https://www.upplandsgolf.se/overenskommelser/rabatterad-vardagsgreenfee/

Juniorer

Juniorer 0-12 år: 500:-      inkl GKplusrättighet
Juniorer 13-18 år: 1360:-  inkl GKplusrättighet  
Juniorer 19-21 år: 1990:-  inkl GKplusrättighet

Juniorträningen är gratis för alla våra juniorer. Läs mer om junioraktiviteter under sidan Medlem >> Junior. Juniorer kan köpa ett rangekort för hela säsongen för 200kr. Kortet är personligt och får bara användas av junioren som är innehavare till kortet.

För juniorer som behöver ta grönt kort finns det tillfälle att ta det gröna kortet under sommaren kostnadsfritt som en del av Sommarlovsgolfen. Om en junior vill gå en grönt kort-kurs under våren kostar det totalt 1495kr, och då ingår medlemskapet i det priset (gäller upp till 18 år, annars 1990kr). Anmälan till grönt kort-kurs görs via epost: This is a mailto link. Läs mer om nybörjarkurserna på hemsidan under fliken "Nybörjare".

Småbarnsföräldrar

Småbarnföräldrar med barn upp till 7 år kan spela på ett medlemskap men bara en förälder åt gången. Skulle man vilja spela tillsammans erläggs greenfee för den andre vid det tillfället. Gäller endast medlemsformen fritt spel alla dagar för 6395:-. Endast den ena föräldern får GKplusrättighet.

Familjemedlemskap

Maxavgiften för en familj som är registrerad på samma adress är 13.395:- (Spel alla dagar på Grönlund samt GKplus, dvs fullvärdigt medlemskap till de vuxna).

Nybörjare

Vi vill gärna att fler som inte har spelat golf tidigare, eller återuppta golf efter flera års uppehåll får en möjlighet att kommer igång på riktigt med denna härliga sport. I Förstaårsmedlemskapet ingår därför nybörjarkurs för de som behöver lära sig grunderna eller får en liten uppfräschning och uppdatering.

Uppdaterad: 17 AUG 2018 12:36 Skribent: Anders Eriksson


moregolf_delbetala_250x240

Postadress:
Grönlund GK - Golf
Almungeberg Grönlund 207
74197 Almunge

Kontakt:
Tel: +4617420670
Fax: +4617420670
E-post: This is a mailto link

Se all info