Grillscramble - Resultatlista

11 JUN 2022 14:29
  • Uppdaterad: 11 JUN 2022 14:29

Vilken magisk dag – hela 144 glada golfare var med och kämpade i vinden för att ta hem vinsten i årets GrillScramble - spelformat 4-manna Texasscramble.

Allra bäst lyckades dagens sponsor, Faringe Kött, där Peter Wängemar, Patrik Lundin, John Duffy och Donald Peter Hebden tog segern med ett netto resultat på 56,8. Det räckte precis då laget YNWA, Jonas Jansson, Fredrik Wahlström, Henrik Jansson och Per Appelgren kom in med 56,9 - otroligt att det kan skilja så lite efter 18 hål i blåsten! På trejdeplats var det laget Bacon Lovers, Pasi Piispanen, Hans Andersson, Karl Forsberg och Eero Ikäläinen med 57,5 framför laget Frank, Reidar Lindberg, Lars Berg, Gabriel Cancela Hen och Anders Lindberg (57,6 netto) medan "Bara en Till", Thom Lindberg, Bjarne Edlund, Marcus Norlin och Robin Karlsson avrundande prisplatser med en fin 57,8.

hål 5 hade vi även pris för Närmast Hål och där var det Tävlingsledaren själv, Patrik Vedin som tog priset med en imponerande slag som slutade 0,67 m från hålet!

Hela ResultatlistaKlicka Här

Stort tack till alla deltagare för en fantastisk dag, restaurangen (med personal) som serverade en riktigt gott Grillbuffé efter ronden och, inte minst, vår banpersonal som levererade en grymt bra bana som blir bara bättre och bättre för varje dag.

Tack allihopa - nästa tävling är Berts Öppna på lördag 18 juni. Glöm inte att anmäla dig (via Min Golf)!

Skribent: Philip Morris