Micke Mek Tour 2022 - slutresultat

04 SEP 2022 13:00
  • Uppdaterad: 04 SEP 2022 13:00

Micke Mek Tour säsongsfinal blev en riktig rysare! Som bekant – finaler är värt dubblapoäng i Order of Merit och då gäller särspel vid lika resultat på förstaplats då 600 poäng tilldelas vinnaren och kan ha stor inverkan på OOM.

Robin Grönvik fick hämta klubborna från bilen då Erik Haapala matchade hans 70 netto. Solen var inte högt i himlen när de slog ut på första särspelshålet (hål 10) och då var det Robin som tog segern efter Eriks inspel fastnade i bunkern.

Grattis till Robin för seger i delfinalen men nu var den stora frågan kvar – vem hade lyckats kamma hem Stora Titeln för årets Micke Mek Order of Merit. Innan sista finalen var det bara 3 poäng som skiljde men Marcus Norlins tredjeplats i sista finalen räckte gott o väl för att ta hem den stora Pokalen!

Patrik Nord behåll andraplats efter en stabil 12:e plats i sista omgången med Johan Mattsson på tredjeplats.

Resultatlista för sista finalenklicka här

Fullständiga Micke Mek Order of Meritklicka här

Stort tack till alla herrar som var med under årets 19 omgångar av Micke Mek Tour, tävlingsledningen och, inte minst, Micke Mek själv som sponsrade hela kalaset och gårdagens avslutningsfest.

Skribent: Philip Morris