Årsavgifterna för säsong 2022 är nu fastställda

26 NOV 2021 10:13
  • Uppdaterad: 26 NOV 2021 10:13

Den 25 november hölls höstårsmötet på klubben och årsavgifterna till nästa säsong fastställdes. Du kan nu ta del av de nya årsavgifterna på hemsidan under "Medlem", alternativt logga in på MinGolf för att se fakturan för nästa år (Obs! Alla fakturor är ännu inte upplagda på MinGolf, se längst i detta inlägg ner för aktuell status).

För att hitta till fakturan på MinGolf behöver du klicka på "Mina inställningar" och sedan "Betalningar". När du betalar fakturan via MinGolf aktiveras medlemskapet för nästa år per automatik och vi rekommenderar därför att du väljer detta sätt att betala årsavgiften på. Om du hellre vill betala in via bankgiro går det bra att betala in till 120-0849 (Grönlund Golf) och ange ditt golf-id som referens.

Tänk på att fakturan för årsavgiften har 31 december som förfallodag! Om du avser att byta medlemskapsform eller önskar göra ett ev. utträde, vänligen kontakta oss på This is a mailto link. Förstaårsmedlemmar kommer automatiskt att bytas upp till andraårsmedlemmar, men om du hellre vill bli fullvärdig medlem är det bara att säga till!

Status på fakturorna: Just nu (1/12): Samtliga fakturor är nu upplagda.

Tänk på att familjemedlemskapet inte läggs upp i GIT, utan vi skickar ett inbetalningsavi till den som står som kontaktperson för denna medlemskasform.

Skribent: Fredrik Lindeberg