Grönlund GK är nu GEO-certifierad!

12 SEP 2021 09:29
  • Skapad: 12 SEP 2021 09:29

Grönlund GK nu GEO certifierad

I juli fick Grönlund GK sitt GEO-certifikat vilket innebär att klubben har visat att den arbetar med ett antal frågor som främjar miljön.

GEO (Get on Course) är ett världsomspännande organ som arbetar för att ge golfklubbar en god hjälp i deras miljöarbete.

Detta certifikat är ett bevis på att klubben arbetar för att värna om naturen och att den bidrar till samhället samt att den använder sina resurser på ett miljövänligt sätt.

Arbetet med detta har pågått under några år och nu har erkännandet av vårt arbetssätt krönts med detta certifikat.

Arbetet är dock inte avslutat utan det finns mer att göra. Vid den tillsyn/revision som genomfördes i maj i år fick klubben några punkter där förbättringar måste genomföras. En plan för detta förbättringsarbete har påbörjats och klubben kommer fortlöpande informera om detta arbete.

Almunge 2021-09-03

Skribent: Fredrik Lindeberg