Kantskurning bunkrar - hjälp önskas på tisdag

15 JUN 2022 14:58
  • Uppdaterad: 15 JUN 2022 14:58

Vårens städdag visade också vilken otroligt ”klubb-anda” som finns på Grönlund och nu på tisdag den 21 juni behöver vi lite hjälp på banan mellan 18:00 – 20:00. Föranmälan önskas för att underlättar planering (mail, telefon eller på plats i reception)

Fina, kantskurna bunkrar gör otroligt mycket för att lyfta banans utseende (se bild) men det finns bara ett sätt att göra dem – för hand. Tillsammans med Robert (Grönlunds Course Manager) och bankommittén vill vi be er om två timmar på tisdag kväll för att göra iordning ett flertal bunkrar. Robert är naturligtvis arbetsledare så att vi får tydliga instruktioner om vad ska göras.
Arbetet tar tid men är man fler så går det undan förvånansvärt snabbt. Jobbet är inte alltför fysisk krävande och naturligtvis stänger vi av spelet under tiden så att vi kan jobba tryggt och effektivt.

Genom att vi medlemmar bidrar med 2 timmars arbete på insatser som detta, gör att vi, tillsammans, kan skapa en ännu bättre bana och klubbmiljö för oss alla

Skribent: Philip Morris