Resultatlistan för "Grillen" är nu publicerad

07 JUL 2020 17:21
  • Skapad: 07 JUL 2020 17:21

Hej på er alla! Nu har vi matat in samtliga resultat från lördagens Grillscramble, samt manuellt tittat på spelarhandicap på de individer vars lag hamnat på en placering av 13 eller bättre, samt gjort justeringar vid behov (så att handicap motsvarar det faktiska handicapet den 4 juli). Resultatlistan finner ni på MinGolf som vanligt.

Orsaken till att detta har dröjt så pass länge är att GIT genomförde en uppdatering den 2 juli som ställde till det för vissa banor runt om i Sverige. För vår del innebar det att vår bana helt plötsligt fick en "alternativ tee", såsom de på GIT själva uttryckte det, under torsdagen och fredagen. När vi sedan återfick den korrekta versionen på lördagen, kunde vi därmed inte längre göra handicapjusteringarna för torsdagens och fredagens klubbtävlingar. Efter att vi lyckats åtgärda detta, så kunde vi nu mata in scorerna för Grillscramblen.

Ett stort grattis vill vi rikta till vinnarlaget Niklas Jacobsson och Maud Jacobsson, som tog hem segern med fantastiska 62 netto! Närmast hål (17) togs hem av Hannes Söderquist som lyckades placera bollen 1,61m ifrån pinn!

Nästa tävling på Grönlund är Race to España, också det en tvåmannascramble, som spelas lördagen den 18 juli.
Skribent: Fredrik Lindeberg