RyAx Match - Grattis Lars Falk!

02 SEP 2022 16:20
  • Skapad: 02 SEP 2022 16:20

Ett stort Grattis till Lars Falk som segrade i årets RyAx Matchmästerskap efter finalspel mot Kjell Sundelius. Niklas Wikström tog tredjeplats efter seger i bronsmatchen över Per-Erik Jansson.

Tävlingen börjades i maj med gruppspel innan det övergick till slutspels fasen mot slutet av sommaren. Många härliga matcher har spelats – en del mycket jämna och en del mindre jämna men viktigaste av allt var att alla hade trevligt och kul.

I att matcherna under gruppfas spelades med ”målskillnaden” så var det viktigt att spela på så gott man kunde under hela 18 hål – vinst på ett hål kunde vara avgörande för avancemang från gruppspel även om matchen var redan vunnit/förlorat.

Förhoppningen är att vi blir fler till nästa år – det är en härlig tävlingsform som spelas MED handicap och glatt humor! Håller utkik under vår för inbjudan men tillsvidare är det bara att gratulera 2022 RyAx Matchmästaren – Lars Falk!

Skribent: Philip Morris