Senioravslutning 12/9

12 SEP 2022 09:31
  • Uppdaterad: 12 SEP 2022 09:31

Fantastisk väder, härliga medlemmar och några enastående prestationer i dagens Senior Avslutning.

Inte många som kan skryta med att ha skjutit under sin ålder (brutto) men dagens segrare, Bo Norén (höger i bilden) drog till med en 75 brutto! Inte illa för en 78 åring kan man lätt konstatera och då tog Bo dagens förstapris framför Kenneth Gustavsson som matchade Bo på 66 netto men med lite högre spelhandicap.

Idag var det även prisutdelning för många av Seniortävlingar  - inte minst för Åldersklasser 60+ som spelades redan i augusti. I ovan bilden ser ni (från vänster) Ingvor Lundin - klubbmästare D60, Kerstin Wallin - klubbmästare D70, Kenneth Gustavsson - klubbmästare H60 och Bo Norén - klubbmästare H75.

Bert Andersson - klubbmästare H70 kunde inte vara med på avslutningstävling/prisutdelning och fick sin pris i efterhand presenterad av senioransvarig Johnny Wallin.

Även årets Senior Order of Merit avgjordes i samband med avslutningen och det var Elisabeth Andersson som som fick ta sin rätta plats i Vinnarstolen!

Stort tack till Johnny Wallin och Lars Fagrell som har arrangör av årets Måndagsgolf på ett exemplarisk sätt - mycket uppskattat av oss på klubben.

Stort tack till ALLA som har varit med under året hittills - det finns 2 Senior tävlingar kvar framöver.

Skribent: Philip Morris