Väninnorna - resultat

27 AUG 2022 19:22
  • Uppdaterad: 27 AUG 2022 19:22

Vilken dag på Grönlund – tryckande hetta med lika heta resultat i dagens Väninnorna Damtävling.

Hela 50 poäng krävdes för segern och, trots det, var det spelhandicap som avgjorde saken. Laget ”Xante” med Caroline Rådberg och Anneli Söderlund som segrade framför ”Mor och Dotter” med Karin Tapper och Emelie Gussman. Otroligt imponerande spel där spelarna verkligen kompletterande varandra! Bara 1 poäng efter, på tredjeplats, var det ”MaLimed Marie Blomberg och Eva Stenvall Larsson.

Hela resultatlistan finns på Min Golf eller kan laddas ner HÄR. Kortfattat kan man lätt konstatera att det var oerhört många fina prestationer – 46 poäng krävdes för en topp tio placering!

Från klubbens perspektiv vill vi tacka samtliga deltagare för en underbar dag – mycket positiv stämning rakt igenom och en tävling som verkligen ”rullade på” med bra fart. Särskilt tack från oss bland personalen till Lena Brattemo som var enastående som samordnare/tävlingsdirektör.

Utöver huvudtävlingen fanns det även en frivillig utmaning  på hål 17 där spelarna försökte komma närmare hålet än proffsen (Albin & Yngve) varav 17st lyckades vinna utmaningen...
Syftet var att samla in pengar till Lena Wäpplings Stiftelse som driver forskning kring äggstockscancer – något som drabbade Kristina Hammar för 1 år sedan. Utmaningen var lyckat – drygt 7 000 kr har Swishats till Lena Wäpplings stiftelse men vill ni läsa mer om Kristinas berättelse kan ni göra det HÄR medan mer information om Lena Wäpplings stiftelse finns HÄR.

Skribent: Philip Morris