Hoppa till sidans innehåll

Vi siktar på att öppna till påsk!

03 APR 2020 10:49
  • Skapad: 03 APR 2020 10:49

Vi siktar på att öppna till påsk!

Snart är det dags för oss att öppna banan! Vi siktar på att kunna öppna till påsk, och återkommer med exakt öppningsdatum inom kort via hemsidan och Facebook. Bokningssystemet är nu igång, så det är bara att börja boka starttider via MinGolf. Bokningssystemet visar lediga starttider från 15 april, men vi kommer naturligtvis att tidigarelägga detta till öppningsdatumet när det väl har blivit satt. Tänk på att GKplus-samarbetet gäller från 1 maj ifall ni tänker besöka en GKplus-bana i april!

Ett tips till er alla är att ladda ner bokningsappen ”MinGolf Bokning”. Med denna app kan du nämligen ankomstmarkera dig själv, vilket är en funktion vi vill uppmana våra medlemmar och gäster att använda i sådana här tider. OBS! Greenfeegäster måste erlägga greenfee via MinGolf för att kunna ankomstmarkera sig själva.

Vi kommer innan banans öppnande att komma ut med riktlinjer gällande covid-19. Det handlar bl.a. om hur man får vistas i gemensamma lokaler (shop, restaurang m.m.) och vad som gäller ute på banan (t.ex. att flaggan måste sitta i).

För övrigt så öppnar vi upp driving rangen senast måndag (6 april). Vi kommer att skriva på vår Facebooksida om vi öppnar den tidigare än så. Det går bra att betala med kort på rangen. När banan öppnar så kommer shoppen att öppna upp så att ni kan fylla på era rangekort.
Skribent: Fredrik Lindeberg
Epost: This is a mailto link


moregolf_delbetala_250x240

Postadress:
Grönlund GK - Golf
Box 38
74010 Almunge

Kontakt:
Tel: +4617420670
Fax: +4617420670
E-post: This is a mailto link

Se all info