top of page

Damsvingen 2024

Damsvingen är en tävling som pågår under hela säsongen under veckorna

19 till 37 (6/5 – 8/9). Tävlingsform: singelspel, slaggolf, 18 hål.

Kostnad för hela säsongen är 400 kr och betalas inför din första runda via Swish till 070–346 53 66 (Stina Järvholm). Vill du bara spela enstaka gånger går det bra att betala 50 kr per gång via Swish. 

Du kan spela max en gång/vecka och du måste ha en godkänd markör med dig vid spel. En tillfällig regel under säsongen 2024 är att  Damsvingen kan spelas samtidigt som en 18-håls handicapsregistrerad singeltävling, t ex Senorgolfen på måndagarna. Damsvingen kan inte registreras vid parspel, lag eller scramble samt i samband med en handicapgrundande 9-hålstävling där hcp-resultetat registreras efter 9 spelade hål, t ex Eclectic på onsdagarna.

 

Alla rundor i Damsvingen är handikapp-grundande och skall noteras i Min Golf.På scorekortet ska följande information vara ifylld i de övre fälten:

 

 

 

 

 

 

 

Innan rundan så ska du anmäla att du spelar Damsvingen. Det gör du genom att du skriver in ditt namn, datum, tid och markör i listan för

Damsvingen. Listan finns i en pärm i damernas omklädningsrum


Du för ditt eget scorekort för Damsvingen och ser till att stämma av slagen med din markör. Max antal slag per hål är hålets par + 5 slag. Ange antalet slag och inte ett streck på scorekortet om du av någon anledning inte spelar klart ett hål. 

När rundan är klar fotar du scorekortet och skickar det till Stina Järvholm antingen via mail: stina.jn@gmail.com eller SMS: 070-346 53 66. Skulle du av någon anledning inte kunna skicka in ditt scorekort digitalt, så kontakta
Stina Järvholm. 

Resultat och prisutdelning

I den sammanlagda tävlingen under året räknas de 4 bästa 18-hålsrundorna för varje deltagare. En ospelad 18-hålsrunda ger 100 slag, dvs om du inte spelar en vecka blir resultatet 100 slag för den veckan.

Efter två månaders spel, t o m v.26 (30/6 2024) är ställningen i Damsvingen  följande:

 

Damsvingen tom v26.jpg
bottom of page