Greenfee

Tips! Vill du spela många gånger på Grönlund så finns Grönlundspasset.

Tidsbokning gäller alla dagar i veckan mellan kl 6-18. Under lågsäsong gäller peggränna. Vänligen notera att personalen i receptionen har rätt att slå ihop tvåbollar till fyrbollar när så krävs, för att kunna få ut fler spelare på banan. Boka gärna din starttid via Min Golf (www.golf.se) eller per telefon 0174-20670.

När receptionen är stängd ber vi dig att anmäla dig via gästboken som ligger i greenfee-kuren vid receptionen. Du ska alltid skriva in dig i boken innan du går ut om receptionen är stängd, samt erlägga greenfee innan spel. I greenfee-kuren finns en brevlåda med kuvert för kontantbetalning. Kuvertet stoppar du i skåran i väggen. Det går även att betala med Swish (numret är 123 691 94 01).

Greenfee just nu:

Vardagar: 440kr.

Helgdagar: 540kr.

Helgdagar efter kl 14: 390kr (rabatterat pris).

Juniorer får 50% rabatt på gällande greenfee.

Dagsgreenfee: Om du vill spela flera rundor på en och samma dag ber vi dig boka starttid för varje ny runda via receptionen. Ytterligare rundor kostar 50% av gällande greenfee.

Golfhäftet 2020: Grönlund är med i Golfhäftet. Du som har golfhäftet kan spela en golfrunda på vardagar under säsongen till halva priset (gäller mot ordinarie pris). Om du spelar efter shoppens öppettider ber vi dig att fylla i ditt kortnummer i greenfeeboken i greenfeekuren vid shoppen.

Rabatt vid spel med medlem (en medlem kan ha 3 gäster i samma boll): 100kr rabatt för spel med medlem som har någon av följande medlemskapsformer: Senior fullvärdig, Senior +70, Andraårsmedlem, Senior vardagar (rabatten gäller endast vardagar för denna medlemskapsform). Går ej att kombinera med andra erbjudanden och rabatter.

GKplus spelar fritt alla vardagar  (dygnet runt) samt på helgdagar från kl 13. Detta gäller från 1 maj till 31 okt.

Golfbil kostar 400kr per runda. 200kr mot uppvisande av tillståndskort (orange färg) utfärdat av hemmaklubben (enligt mallen "Tillstånd att använda transportmedel" från SGF). Läkarintyg i pappersformat m.m. ger ej reducerat pris. Golfbil bokas per telefon eller via mejl.

Grönlund är med i Upplandsöverenskommelsen - gäller alla tider på helgfria mån-fre (går ej att kombinera med andra rabatter/erbjudanden). Gäller endast fullvärdiga medlemmar, 25% rabatt på ordinarie greenfee.

Klubbintroduktionskort via UGF accepteras ej.

Swishnummer för greenfeebetalning före och efter stängning: 123 691 94 01.

Uppdaterad: 24 JUL 2018 09:20 Skribent: Anders Eriksson