Nybörjare

Grönlund gör det lätt för nybörjare. Vi hjälper dig hela vägen in i golfvärlden och under din personliga golfresa. Ingen stress – vi finns med och guidar dig igenom alla moment. Läs mer nedan om hur det går till och hör gärna av er med frågor, funderingar eller önskemål.

Golfbollar
range_2.jpg

NYBÖRJARE

Nybörjarkurserna

Nybörjarkurserna (Grönt kort-kurs) här på Grönlund Golfklubb är väldigt populära! En kurs består av två pass där vi varvar både teori och praktik. Du kommer att lära dig de grunder som behövs för att spela golf. Vi övar på puttar, chippar, pitchar, bunkerslag samt slag med järn- och träklubbor. Om du skulle behöva en fadder för att spela någon runda med efter avslutad kurs kan vi hjälpa till med att hitta en sådan.

I utbildningen ingår:

• Åtta utbildningstimmar med vår pro

• Lån av klubbor

• Bollar under kursen

• Medlemskap med fritt spel på Grönlund GK för hela 2023

Det enda du behöver tänka på till kursen är att ha praktiska kläder och skor. Klubbor finns att tillgå under kursen. I golfbutiken på klubben hittar du nybörjarset som innehåller allt du behöver i början av din golfkarriär. Du kan redan innan kursen gå igenom regler och annan teoretisk kunskap på följande sida: https://borjaspela.golf.se/

Kurs inkl. medlemskap för endast 3795:-

(endast kurs kostar 1 895 :-)