Nybörjare

Grönlund gör det lätt för nybörjare

Nybörjarkurserna (Grönt kort-kurs) här på Grönlund Golfklubb är väldigt populära! En kurs består av två pass där vi varvar både teori och praktik. Du kommer att lära dig de grunder som behövs för att spela golf. Vi övar på puttar, chippar, pitchar, bunkerslag samt slag med järn- och träklubbor. Om du skulle behöva en fadder för att spela någon runda med efter avslutad kurs kan vi hjälpa till med att hitta en sådan.

Det enda du behöver tänka på till kursen är att ha praktiska kläder och skor. Klubbor finns att tillgå under kursen. I golfbutiken på klubben hittar du nybörjarset som innehåller allt du behöver i början av din golfkarriär. Du kan redan innan kursen gå igenom regler och annan teoretisk kunskap på följande sida: https://borjaspela.golf.se/

I utbildningen ingår:
- Åtta utbildningstimmar med vår pro
- Lån av klubbor
- Bollar under kursen
- Medlemskap med fritt spel på Grönlund GK för hela 2021

Kurs inkl. medlemskap för endast 3295:-

(Enbart kurs kostar 1495:-)

Kommande kursdatum 2021 (max 10 deltagare per kurs):

*FULL* Grönt kort-kurs #1 - söndagen den 18 april

En heldagskurs mellan kl 9-16 (lunch mellan kl 12-13) där du får lära dig grunderna i golf. Max 10 deltagare per kurs. Anmälan sker via epost (se mer info nedan): This is a mailto link. Två timmars uppföljning ingår i kursen och denna uppföljning erbjuds tisdagen den 11 maj kl. 17.30 - 19.30. Just nu 10/10 anmälda.

*FULL* Grönt kort-kurs #2 - söndagen den 25 april

En heldagskurs mellan kl 9-16 (lunch mellan kl 12-13) där du får lära dig grunderna i golf. Max 10 deltagare per kurs. Anmälan sker via epost (se mer info nedan): This is a mailto link. Två timmars uppföljning ingår i kursen och denna uppföljning erbjuds tisdagen den 18 maj kl. 17.30 - 19.30. Just nu 10/10 anmälda.

*FULL* Grönt kort-kurs #3 - söndagen den 2 maj

En heldagskurs mellan kl 9-16 (lunch mellan kl 12-13) där du får lära dig grunderna i golf. Max 10 deltagare per kurs. Anmälan sker via epost (se mer info nedan): This is a mailto link. Två timmars uppföljning ingår i kursen och denna uppföljning erbjuds tisdagen den 25 maj kl. 17.30 - 19.30. Just nu 10/10 anmälda.

*FULL* Grönt kort-kurs #4 - söndagen den 9 maj

En heldagskurs mellan kl 9-16 (lunch mellan kl 12-13) där du får lära dig grunderna i golf. Max 10 deltagare per kurs. Anmälan sker via epost (se mer info nedan): This is a mailto link. Två timmars uppföljning ingår i kursen och denna uppföljning erbjuds tisdagen den 1 juni kl. 17.30 - 19.30. Just nu 10/10 anmälda.

*FULL* Grönt kort-kurs #5 - söndagen den 16 maj

En heldagskurs mellan kl 9-16 (lunch mellan kl 12-13) där du får lära dig grunderna i golf. Max 10 deltagare per kurs. Anmälan sker via epost (se mer info nedan): This is a mailto link. Två timmars uppföljning ingår i kursen och denna uppföljning erbjuds cirka 2 till 3 veckor efter kursdagen. Just nu 10/10 anmälda.

Grönt kort-kurs #6 - söndagen den 23 maj

En heldagskurs mellan kl 9-16 (lunch mellan kl 12-13) där du får lära dig grunderna i golf. Max 10 deltagare per kurs. Anmälan sker via epost (se mer info nedan): This is a mailto link. Två timmars uppföljning ingår i kursen och denna uppföljning erbjuds tisdagen den 15 juni kl. 17.30 - 19.30. Just nu 9/10 anmälda.

*NY* Grönt kort-kurs #7 - söndagen den 13 juni

En heldagskurs mellan kl 9-16 (lunch mellan kl 12-13) där du får lära dig grunderna i golf. Max 10 deltagare per kurs. Anmälan sker via epost (se mer info nedan): This is a mailto link. Två timmars uppföljning ingår i kursen och dag för denna uppföljning kommer meddelas på kursdagen. Just nu 0/10 anmälda.

Anmälan:

Anmälan görs via epost till This is a mailto link. Ange namn och telefonnummer, samt om du önskar medlemskap eller endast kurs. Om du på förhand redan vet om du är vänster- eller högerspelare, får du gärna meddela oss detta.

Betalning:
Det går bra att betala kursen/medlemskapet på förhand via bankgiro (120-0849, Grönlund Golf), alternativt betala kursen på plats i vår reception på kursdagen. Om du betalar via bankgiro ber vi dig skriva vilken kurs du går, exempelvis "Nybörjarkurs 1", "nybörjarkurs 2" osv. Om någon annan betalar åt dig måste den personen också ange ditt namn, så att vi vet vem inbetalningen gäller.

Friskvårdsbidrag

Du vet väl om att det går bra att nyttja friskvårdsbidraget till golfutbildningen? Om du får ditt friskvårdsbidrag via ActiWay eller Min Friskvård / ePassi och vill nyttja det till kursen, ber vi dig anmäla dig till oss via mejl. Du kan nå oss på This is a mailto link

Uppdaterad: 27 APR 2018 12:07