Nybörjare

Grönlund gör det lätt för nybörjare

Nybörjarkurserna här på Grönlund Golfklubb är väldigt populära! En kurs består av två-tre pass beroende på kursens upplägg, där vi varvar både teori och praktik. Du kommer att lära dig de grunder som behövs för att spela golf. Vi övar på puttar, chippar, pitchar, bunkerslag samt slag med järn- och träklubbor. Om du skulle behöva en fadder för att spela någon runda med efter avslutad kurs kan vi hjälpa till med att hitta en sådan.

Det enda du behöver tänka på till kursen är att ha praktiska kläder och skor. Klubbor finns att tillgå under kursen. I golfbutiken på klubben hittar du nybörjarset som innehåller allt du behöver i början av din golfkarriär.

I utbildningen ingår:
- Minst 8 utbildningstimmar
- Lån av klubbor
- Bollar under kursen
- Kurslitteratur: Grönt kort
- Registreringskod till webbplatsen för Grönt kort
- Medlemskap med fritt spel på Grönlund GK för hela 2020.

Kurs inkl. medlemskap för endast 3295:-

Endast kurs kostar 1495:-

Friskvårdsbidrag

Du vet väl om att det går bra att nyttja friskvårdsbidraget till golfutbildningen? Om du får ditt friskvårdsbidrag via ActiWay eller Min Friskvård / ePassi och vill nyttja det till kursen, ber vi dig anmäla dig till oss via mejl. Du kan nå oss på This is a mailto link

Kommande kursdatum:

Kommer inom kort. Mejla gärna oss på This is a mailto link om du är intresserad av att gå en nybörjarkurs hos oss!

Uppdaterad: 27 APR 2018 12:07