Hoppa till sidans innehåll

Veckotävlingar 2020


Micke Mek Tour 2020 – Herrgolfen på torsdagseftermiddagar

OBS! Läs följande dokument gällande rutiner kring Covid-19 innan du deltar på denna veckotävling: <<MMT 2020 Rutiner>>

Varje torsdag spelar vi en deltävling över 18 hål i touren (totalt 15 st omgångar) där poäng delas ut efter placering i tävlingen. Alla som spelar en deltävling får poäng förutsatt att man fullföljer tävlingen. Vi spelar i vanlig ordning slaggolf (par +5) med handicap och har en startavgift på 100 kr. Pris delas ut till de tre bästa spelarna i varje deltävling. Priset består av ett presentkort som går att nyttja i shoppen.

Poängen man spelat ihop under säsongens deltävlingar tar man sedan med sig in i slutspelet som består av 4 st finaltävlingar. I finalspelet gäller slagtävling, dvs man måste håla ut! Poängen i finalerna är betydligt lägre än tidigare år, detta p.g.a. att det så klart ska löna sig att delta i så många deltävlingar som möjligt.

Vi startar upp touren den 7 maj och spelar därefter 15 st deltävlingar t.o.m. 13 augusti, och som vanligt startar deltävlingarna kl. 15.00.

Finalomgångarna påbörjas den 16 augusti och avslutas den 5 september. Den 5 september hålls en avslutningsmiddag med prisutdelning för alla som har deltagit under säsongen. Anmälan till middag görs till receptionen senast en vecka innan finaldagen.

Välkommen!

Damkväll 2020 - Damtävling på onsdagar med spelformen Eclectic

Varje onsdag spelas Eclectic över 9 hål från kl 17.00. Tävlingen pågår mellan v.19 och v.37, dvs med start onsdagen den 6/5 och sista tävlingen sker den 9/9. De som kan samlas före kl. 17 och fikar innan vi börjar spela. Det går naturligtvis bra att spela 18 hål, och man behöver heller inte vara med i själva tävlingen om man inte vill!

Eclectic är en golftävling där man kan förbättra sitt resultat, under hela säsongen. Det går till så här: Efter avslutad runda markerar man på en tavla i damrummet, vilket resultat man fått på varje hål. Om man förbättrar resultatet på något/några av hålen, nästa gång man spelar, så ändrar man på tavlan. Vinner tävlingen gör den som har bästa resultatet på alla nio hålen efter sista spelomgången. Ju fler gånger man spelar, desto större chans att få ett bra slutresultat.

Anmäl dig gärna till de olika deltävlingarna via MinGolf, under tävlingar. Anmälan för aktuellt datum ska vara gjord senast kl 15 samma dag. På så sätt ser vi att det kommer att finnas medspelare på plats. 

Information om tävlingsavgift och inbetalning kommer inom kort.

Ansvarig för Eclectic 2020 är Johanna Wernryd tel. 0708-676726.


Seniorgolfen på måndagar

 

Varje måndag fram till den 28 september anordnar Seniorkommittén en måndagstävling med start från kl 09.00. I och med Covid-19 så har vissa anpassningar behövts göras för i år, såsom endast rullande start från hål 1, ingen samling före eller efter tävling, samt att en i bollen för scoren och skickar in ett foto på scorekortet efter avslutad rond.

 

H75+ får spela från rött liksom H70-74 får spela från blått. D75+ får spela från orange. Val av tee görs vid anmälan som sker via MinGolf som vanligt, och det kostar 300kr för hela säsongen (14 omgångar), alternativt 50kr per gång. När du anmäler dig kan du lämna en kommentar om det är någon särskild du vill spela ihop med.

 

Mer information om Måndagsgolfen kan du läsa på Seniorkommitténs sida: <<LÄNK>>

 

 

Uppdaterad: 11 APR 2019 10:25 Skribent: Fredrik Lindeberg
Epost: This is a mailto link


moregolf_delbetala_250x240

Postadress:
Grönlund GK - Golf
Box 38
74010 Almunge

Kontakt:
Tel: +4617420670
Fax: +4617420670
E-post: This is a mailto link

Se all info