Veckotävlingar 2022

Micke Mek Tour 2022 – Herrgolfen på torsdagseftermiddagar

Varmt välkomna till ännu en upplaga av den populära tävlingen Micke Mek Tour som enligt tradition startar upp den första torsdagen i Maj på Grönlund GK, och pågår under stora delar av golfsäsongen.

Touren omfattas av 15st deltävlingar under torsdagar och ett slutspel som spelas varierat mellan lördagar och söndagar 14/8, 20/8, 28/8 och 3/9 där de 40st högst placerade på Order Of Merit deltar. Priser i finalomgången utdelas till de 20st högst placerade på Order Of Merit. Som traditionen bjuder välkomnas samtliga deltagare under säsongen på avslutningsmiddag med respektive, där även prisutdelning sker och den nykorade mästaren hyllas.

Starttider är under grundomgångarna torsdagar från 14:00-17:00 genom anmälan på den startlista som finns i vår tävlingsbod, därefter sker enskild anmälan fram ill 18:00. Startavgift på 100kr erläggs alltid i förhand innan påbörjad runda i de kuvert som finns framlagda i tävlingsboden.

Priser utdelas enligt tradition under samtliga grundomgångar till de 3st lägsta nettoscorerna i form av presentkort i shopen med intervallet 500kr, 300kr och 200kr. Observera att under kommande säsong sker inga delningar vad gäller priser, vid samma nettoscore beräknas placering genom lägsta bruttoscore. Detta förändrar dock inte poängberäkningen vid delning av nettoscore på Order Of Merit för deltagare som fullföljer 18 hål i respektive omgång.

Nyheter under 2022

Vid samtliga grundomgångar under säsongen finns en närmast flagg tävling inbakad på hål nr 5, där priset består av ett halvdussin Titleist PRO V 1 bollar till vinnaren.

Nyhet för säsongen är även att vid samtliga grundomgångar utdelas pris till den lägsta bruttoscoren i form av presentkort i shopen till ett värde av 300kr.

Nya medlemmar som är intresserade av att deltaga är välkomna att kontakta Per Wesslén på mobilnr (0705-796641) för introduktion och att få hjälp att hitta spelpartners.

Svinga Lugnt !

Per W, Berth A, Ola R, Peter L och Kenneth G

Damkväll 2022 - Damtävling på onsdagar med spelformen Eclectic

Varje onsdag spelas Eclectic över 9 hål från kl 17.00. Tävlingen pågår mellan v.18 och v.37, dvs med start onsdagen den 4/5 och sista tävlingen sker den 14/9. Det går naturligtvis bra att spela 18 hål, och man behöver heller inte vara med i själva tävlingen om man inte vill!

Eclectic är en golftävling där man kan förbättra sitt resultat, under hela säsongen. Vinner tävlingen gör den som har bästa resultatet på alla nio hålen efter sista spelomgången. Ju fler gånger man spelar, desto större chans att få ett bra slutresultat.

För att delta i tävlingen behöver du ha ett exakt handicap, dvs max 54 i hcp. Anmälan sker via "Min Golf". Avgiften för Eclectic är 300 SEK för hela säsongen eller 40 SEK/gång.

Ansvarig för Eclectic 2022 är Stina Hammar.

Mer information kring damkommitténs tävlingar och aktivteter hittar du under våra medlemssidor.

Seniorgolfen på måndagar

Måndagsgolf: Start den 25 april med en Par-tävling (Bästboll) sedan följer ytterliigare 5 par-tävlingar.(Sista måndagen varje månad) Öppna tävlingar så att andra kan bjudas in.
2 maj startar singelspelet, totalt 14 måndagar.(inget spel 6 juni(nationaldagen,4 juli(SM-inspel) Avslutning den 12 sept. 6 bästa resultaten räknas i OOM.

H75+ får spela från rött liksom H70-74 får spela från blått. D75+ får spela från orange. Val av tee görs vid anmälan som sker via MinGolf som vanligt. När du anmäler dig kan du lämna en kommentar om det är någon särskild du vill spela ihop med.

Avgifter: 400kr för måndagsgolfen (20 tävlingar) eller 50kr /gång. Swish till 0708916311 (Jonny Wallin)

OBS!! Ni som inte vill tävla eller endast spela 9 hål är givetvis välkomna att vara med.
Ingen avgift. Du som inte varit med tidigare och vill vara med eller du som varit med men inte avser detta iå meddela detta till 0708916311

Mer information om Måndagsgolfen kan du läsa på Seniorkommitténs sida: <<LÄNK>>

Uppdaterad: 11 APR 2019 10:25 Skribent: Fredrik Lindeberg