Aktuella kurser

Måndag 11 mars kl.18:00  – 19:00

Måndag 18 mars kl.18:00 - 19:00

Måndag 25 mars kl.18:00 - 19:00

Pris: 250 kr per gång (matthyra ingår)

Max 4 personer per grupp

Först till kvarn men vid överanmälan läggs det upp ytterligare en grupp på samma datum med start kl.19:00

Först till kvarn men som nämnt utökar vi antal ”grupper” vid överanmälan. Anmälning via e-post till info@gronlundgk.se eller ring till klubben på 0174 206 70

Gruppträningarna byggs på att det är; 4 personer som delar 2 simulatorer (som är bredvid varandra). På det sättet maximeras utbildningstid samtidigt som man kan slå och testa sig fram. Yngve/Albin anpassar instruktioner till respektive person så var inte orolig om man har högt eller lågt handicap.

Naturligtvis är fokus på det ”långa spelet” med målsättning att skapa förutsättningar för en rivstart till säsongen när våren är ett faktum. Att träna allt från drives till pitchslag funkar alldeles utmärkt – chip o putt sparas nog till våren när man kan vara på gräset.

Privatlektioner under försäsongen

Privatlektioner (individuellt eller i grupp)

Yngve och Albin erbjuder skräddarsydda lösningar för alla golfare redan nu under ”vinter” hos Indoor Golf, Gränby tills den tid att man kan vara ute på rangen på Grönlund.
Yngve och Albin kan erbjuda ett stort utbud av träningar för klubbens
medlemmar och gäster, individuellt och i grupper, för unga och inte fullt lika unga, för nybörjare och elitspelare, och alla däremellan.

1 timme lektion vardagar innan kl.16: 550 kr

1 timme lektion övriga tider: 650 kr

Är man 2 personer som vill dela en timmes lektion tillkommer 100 kr på ovan priser

Vid lektion/träning med Yngve eller Albin på Gränby ingår såklart simulatorhyra under lektionen om inte ni kommer överens om annat.

Lektioner bokas direkt med respektive tränare – kontaktuppgifter finns nedan och det är verkligen bara att höra av sig med frågor, funderingar, önskemål eller bokningar:

Yngve Nilsson: yngve@gronlundgk.se Mobil: 070-858 4011

Albin Eklund : albin@gronlundgk.se Mobil: 073-500 6265

Läs mer om respektive tränare på hemsida: www.gronlundgk.se/tranare

inspel2.jpg