top of page
kids.jpg

Juniorer

Grönlund erbjuder en välkommande och trygg miljö för juniorer i alla åldrar. Under 2023 vidareutvecklas och breddas vår juniorverksamhet för att vara ännu mer omfattande, inklusive och lämplig för alla barn oavsett om man är nybörjare eller blivande proffs.

JUNIORER

Aktiviteter

Onsdag 19 april har vi uppstart för juniorträningen kl 17:00 – 20:00.

 

Gruppträningen på onsdagar och söndagar är till för dig som är junior (upp till 21 år). Första två tillfällena kan du som inte är medlem prova på utan kostnad. För medlemmar är träningen gratis under hela säsongen. Vi ser gärna att vårdnadshavare är med vid första tillfället för att få ytterligare information om kommande träningar och andra aktiviteter.
 

Träningskort till rangen med obegränsat antal bollar kan köpas för 200kr. Notera att kortet är personligt och får endast användas av junioren som är innehavare till kortet.
 

Har du några frågor eller vill anmäla dig till juniorträningen kan du mejla oss på info@gronlundgk.se eller ringa oss på 0174 206 70. Vi behöver följande uppgifter: Namn och födelsedata på dig som deltagare och mejladress/telefonnummer till vårdnadshavare.
 

Utöver att träna golf så kommer vi även att ha tillfällen där vi kommer att prata golf, vi kommer att gå igenom regler, och allt möjligt som finns inom golf för att eventuellt förbereda er för att ta ett grönt-kort.
 

Gruppindelning:

Grupp 1 är i första hand tänkt för juniorer som är nya till golfen, medan grupp 2 är till för de som har varit igång ett tag (de flesta i grupp 2 har ca 20 i hcp eller lägre).
Om du är osäker på vilken grupp du vill tillhöra, kontakta vår pro på pro@gronlundgk.se . Det går bra att byta grupp under säsong!

 

Schema för juniorträning april/maj månad med start onsdag 19 april
 

Grupp 1: Onsdagar kl 17.00-18.30, samt söndagar kl 10:00 -11.00.
Grupp 2: Onsdagar kl 18.30-20.00, samt söndagar kl 11-00 - 12.00

 

Tillkommande aktiveter (såsom spelträning och knattegolf) presenteras när dessa blir aktuell – troligtvis i början av maj månaden.

 

Har du några frågor kan ni när som helst mejla oss på info@gronlundgk.se eller ringa oss på 0174 206 70

JUNIORER

Sommarlovsgolfen

Sommarlovsgolfen är till för dig som är junior (upp till 21 år gammal) och vill komma hit och träna golf med vår tränare. Sommarlovsgolfen kostar ingenting och är öppen för alla (även icke-medlemmar). Kom och testa på golf om du inte gjort det tidigare – du kan låna klubbor av oss! På Sommarlovsgolfen har du även möjlighet att ta grönt kort, vilket innebär att du har rätt att spela på banan, förutsatt att du blir medlem.

 

Information om årets Sommarlovsgolfen presenteras inför kommande golfsäsong.

Sommarlovsgolfen
bottom of page