top of page
kids.jpg

Juniorer

Grönlund erbjuder en välkommande och trygg miljö för juniorer i alla åldrar. Under 2024 vidareutvecklas och breddas vår juniorverksamhet för att vara ännu mer omfattande, inklusive och lämplig för alla barn oavsett om man är nybörjare eller blivande proffs.

AKTUELLT

Nyhet - Knattegolf på söndagar!

Knattegolf
OBS: UPPEHÅLL UNDER JULI MÅNAD

 • Söndagar 9.00-9.45 med start 19 maj
   

Knattegolfen är till för alla ungdomar mellan ålder 5–9 för att få en introducering in i golfvärlden.

Att få till en grupp för alla är viktigt för oss. Därför så ser vi till att få en grupp för alla åldrar, där vi hittar nya vänner och framtida spelkamrater!

Vi kommer att köra 1 gång i veckan, söndagar kl.9:00 - 9:45 där det kommer att vara mycket skoj golf men även se till att vi får grunden till en bra sving.

 

För att få allting lite smidigare och även roligare så ser vi gärna att föräldrar är på plats och deltar. Vi hjälper knattar och föräldrar första gångerna med enkla grundinstruktioner till de olika slagen, så är det lättare för de vuxna att ge goda råd.


Varmt välkomna!

Albin och Yngve

Kids Running_edited.jpg
juniorgolf.jpg

JUNIORER

Juniorträning 2024

Juniorträning har uppstart på torsdag den 2 maj kl.17:00 - 19:30

 • Söndagar - 10:00 -12.30 Obs: uppehåll söndagar under juli

 • Torsdagar - 17.00-19.30

Träningsupplägg

Grupp 1 startar med 45 minuters träning, sedan går det över till 45 minuter “egen träning”, under egna träningen så kommer man på egen hand samt med hjälp från tränare att jobba på det man känner att man behöver träna på eller det man har kommit överens med tränaren om.
Den “egna träningen” är till för både grupp1 och grupp2!
Sedan kör grupp 2 igång med sin träning under 60minuter.

Ex. Torsdag - grupp1 17-17.45, egen träning 17.45-18.30, grupp2 18.30-19.30.

 

Gruppindelning

Grupp 1: Juniorer som är mer åt det nya hållet inom golfen. Fokus kommer att ligga på få till bra grunder inom golfen och framförallt att få golfen till en rolig aktivitet!

Grupp 2: Här kommer nästa steg i golfen. Har du kommit in i golfen rejält och vill börja utveckla din golf till nästa nivå så gör vi det här tillsammans!


OBS, Finns inga strikta HCP regler utan man känner själv vilken grupp man känner sig hemma i.
Har man varit i grupp 1 men känner att man vill ta nästa steg så är det bara att byta under året.

Gruppträningen på torsdagar och söndagar är till för dig som är junior (upp till 21 år). Första två tillfällena kan du som inte är medlem prova på utan kostnad. För medlemmar är träningen gratis under hela säsongen. Vi ser gärna att vårdnadshavare är med vid första tillfället för att få ytterligare information om kommande träningar och andra aktiviteter.
 

Träningskort till rangen med obegränsat antal bollar kan köpas för 200kr. Notera att kortet är personligt och får endast användas av junioren som är innehavare till kortet.
 

Har du några frågor eller vill anmäla dig till juniorträningen kan du mejla oss på info@gronlundgk.se eller ringa oss på 0174 206 70. Vi behöver följande uppgifter: Namn och födelsedata på dig som deltagare och mejladress/telefonnummer till vårdnadshavare.
 

Utöver att träna golf så kommer vi även att ha tillfällen där vi kommer att prata golf, vi kommer att gå igenom regler, och allt möjligt som finns inom golf för att eventuellt förbereda er för att ta ett grönt-kort.

JUNIORER

Sommarlovsgolfen

Sommarlovsgolfen är till för dig som är junior (upp till 21 år gammal) och vill komma hit och träna golf med vår tränare. Sommarlovsgolfen kostar ingenting och är öppen för alla (även icke-medlemmar). Kom och testa på golf om du inte gjort det tidigare – du kan låna klubbor av oss! På Sommarlovsgolfen har du även möjlighet att ta grönt kort, vilket innebär att du har rätt att spela på banan, förutsatt att du blir medlem.

Sommarlovsgolf 2024

 • Sommarlovsgolf 2024 – Schema

 • Start: Onsdag den 12:e juni

 • Pågår under 5 veckor på onsdagar, torsdagar och fredagar

 • Tid: Kl. 09:00 – 12:00

 • Sista tillfällen fredag den 12:e juli

 • OBS: Ingen sommarlovsgolf på midsommarafton (fredagen den 21:a juni)

Sommarlovsgolfen
bottom of page