kids.jpg

Juniorer

Grönlund erbjuder en välkommande och trygg miljö för juniorer i alla åldrar. Under 2023 vidareutvecklas och breddas vår juniorverksamhet för att vara ännu mer omfattande, inklusive och lämplig för alla barn oavsett om man är nybörjare eller blivande proffs.

JUNIORER

Aktiviteter

Årets aktiviteter presenteras här när de är fastställda. Sidan uppdateras under januari med mer information om de inplanerade och tilltänkta aktiviteterna och därefter med löpande uppdateringar.

Har du några frågor kan ni när som helst mejla oss på info@gronlundgk.se eller ringa oss på 0174 206 70

JUNIORER

Sommarlovsgolfen

Sommarlovsgolfen är till för dig som är junior (upp till 21 år gammal) och vill komma hit och träna golf med vår tränare. Sommarlovsgolfen kostar ingenting och är öppen för alla (även icke-medlemmar). Kom och testa på golf om du inte gjort det tidigare – du kan låna klubbor av oss! På Sommarlovsgolfen har du även möjlighet att ta grönt kort, vilket innebär att du har rätt att spela på banan, förutsatt att du blir medlem.

Information om årets Sommarlovsgolfen presenteras inför kommande golfsäsong.

Sommarlovsgolfen