AKTUELLT

Välkommen till vår nya hemsida!

God fortsättning och tack för en underbar första säsong. Nu går vi mot ljusare dagar jag ser verkligen fram emot golfsäsongen 2023!

Välkommen till vår nya hemsida!

Vissa saker kan saknas i början men såklart fylls det på, uppdateras och vidareutvecklas under de kommande månaderna för att kunna leverera en snygg, lättnavigerad och informativ hemsida som uppdateras med dagsfärsk information. Att dessutom vara  ”gästvänlig” är viktigt för Grönlund men det är min förhoppning att vi kan hitta den perfekta balansen. Naturligtvis förväntas lite ”barnsjukdomar” vid första publicering men dessa reds ut under januari långt innan säsongsstart.

För kontakt under jul/nyårsperioden är det allra bäst med e-post till klubbens allmänna e-post (info@gronlundgk.se) . Vid känsligare ärenden kan ni naturligtvis kontakta mig direkt.

webben.jpg

Kallelse till Årsmöte Grönlund GK

Torsdagen den 23 mars 2023, kl 19.00 på Loftet, Grönlund GK, Almunge. Föranmälan via mail till info@gronlundgk.se senast den 20 mars.

Ev. motioner ska vara styrelsen tillhanda senast 23 februari 2023 kl.18:00.

Kallelsen - klicka här

Material inför mötet kommer att finnas tillgängligt på hemsidan senast den 16 mars 2023 på sidan Dokument under Medlemmar
(Gå till sidan!)

Välkommen

gronlund-03-2.jpg

Indoor Golf

Letar du efter någonstans att träna eller spela golf under vintern? Är du sugen på att testa simulatorgolf? Eller är du redan en biten simulatorgolfare som letar efter tävlingar?

Grönlund GK är Partner till Indoor Golf Group med 19 anläggningar i Sverige. Det innebär bland annat att du som medlem hos oss får rabatt på spel hos dem och deras medlemsskap och kan träna inomhus i vinter från 150 kr/h, drop-in och i mån av plats.

Läs mer och hitta ditt närmaste center här; https://indoorgolfgroup.se/medlemskap/