top of page

Nybörjare

Välkommen att börja spela golf hos oss på Grönlund GK! 
 

Golf är en sport för alla generationer, där bollsinne, styrka och explosivitet inte är mer värda än strategi, träningsvillighet och glädje. Golf är inte så mycket en kamp mot andra, utan mer en utmaning att hantera sin egen kapacitet mot de svårigheter som finns på banorna.  
 

Vår målsättning med grönt kort kursen är att deltagarna ska vara en bra bit på väg, både mot sitt gröna kort, och en livslång tid som inspirerad golfare! 

range_1.jpg
Grönt igen.jpg

NYBÖRJARE

Nybörjarkurserna

Vår nybörjarkurs på 10 timmar är uppdelad på fyra 2,5 timmars tillfällen, där vi fokusera på de praktiska delar av utbildningen med fokus på följande områden: 
 

1. Slagen på och runt greenen 

2. Långa slag för att komma fram till greenen 

3. Spel på banan 
 

För att få grönt kort, dvs 54 i hcp, ska man även klara av en teoriutbildning, som man gör på https://borjaspela.golf.se/, och sedan spela 9 hål på banan på ett resultat som motsvarar hcp 54. 
 

Välkommen och Lycka till! 

Albin och Yngve 


PS. Utrustning under kursen finns att låna, låt vädret bestämma kläderna, vi är utomhus mesta tiden och det kan vara lite blött på marken ibland! 

Kommande kurser:

Kursstart 6 juli (max 8 pers)


Lördag 6 juli  9:00 - 11:30

Söndag 7 juli 09:00 - 11:30

Lördag 13 juli  09:00 - 11:30

Söndag 14 juli 09:00 - 11:30
 

Naturligtvis om ni inte vara med på alla fyra tillfällen så hittar Albin och Yngve en lösning åt er så att ni kan snabbt kommer in i golfvärlden.

Kostnad för kurs/medlemskap

Kurs inkl. medlemskap för endast 3895:- (junior 1995:-)

Endast kurs kostar 1895 :-

 

Anmälan och eventuella frågor till info@gronlundgk.se – gärna med ett mobilnummer ifall vi måste kontakta er innan kursstart.

bottom of page